воскресенье, 10 февраля 2013 г.

яблучний пиріг рецепти

показать всехВ избранном: 27, из них друзей: 0.

Фотографии блюда

Розмшати борошно з содою, додати цукор, молоко, яйця та розтоплене масло. Все добре перемшати. Змастити форму маслом  посипати панровочними сухарями. Порзати яблука дольками  виложити у форму, зверху заляти тстом. Пекти у духовц при невеликй температур. Готовнсть перевряти дерев'яними палочками.Смачного!

Способ приготовления

0,5 стакана борошна

Дуже легко, смачно  швидко

Сложность: Легко

Время: 50 мин.

Рецепты   

все разделы спрятать разделы

Рецепт Яблучний пирг 

Комментариев нет:

Отправить комментарий